Seminari: “A què paren atenció avui els infants i adolescents?”

 In Fòrums Interxarxes, Notícies

El passat divendres 24 de maig el programa d’Interxarxes va celebrar un nou seminari en el que més d’un centenar d’assitents van intentar reflexionar i aprofundir en la pregunta de “A què paren atenció avui els infants i adolescents?”.

Feu click als enllaços per tal de poder llegir la ressenya.

Per tal de poder endinsar-se en els ets i uts de la qüestió, en aquest seminari vam poder gaudir de diverses taules de luxe amb convidats de perfils molt variats. El psicòleg i educador social Jordi Bernabeu va portar el debat a l’esfera digital, sobre la qual ens va posar el focus en fenòmens com l’aïllament, la connexió o la comunicació dels joves.

A continuació us deixem la presentació que va utilitzar en Jordi Bernabeu durant la seva ponència.

Interxarxes19 from Jordi Bernabeu Farrús

Més endavant Laia LasierraJosep SalavertRosa OlleriAnna Bardella ens van fer la presentació d’un cas d’un noi amb dèficit d’atenció, condicionat i alimentat per totes les particularitats de la seva història familiar. Com gestionen aquest context i treballen amb aquest nano van omplir la seva presentació i debat posterior.

Després de la sessió conjunta i per tal de poder donar la paraula a tothom, el seminari es va dividir en tres tallers. Els cercles restauratius a l’escola, com conversar amb els adolescents o quina és l’atenció que presten els pares en tot això van ser les taules rodones que van cloure un matí de debat i reflexió al Casal Can Travi de Barcelona.  

Start typing and press Enter to search