Resum del XIIIè Fòrum d’Interxarxes

 In Fòrums Interxarxes, Notícies

El passat divendres 16 de novembre el programa Interxarxes va celebrar l’edició número 13 del Fòrum Interxarxes. Una trobada que va tenir una molt bona acollida entre els més de 200 assitents a l’Espai Francesca Bonnemaison i durant la qual vam intentar reflexionar sobre “Sortir de la infància. Invencions adolescents i xarxes”.

L’acte va ser presentat per Jordi Martí de la Diputació de Barcelona, Rosa María Serrasolsas del Consorci Sanitari, Joan Cela del districte Horta-Guinardó y Marta Comas del Consorci d’Educació de Barcelona.

Vam poder gaudir i apendre de diverses taules rodones de debat, ponències, un col·loqui entre adolescents i, fins i tot, una actuació musical en directe. En la primera taula van participar Carles Feixa i Jorge Tió, coordinats per la Iolanda Moragues de la Diputació de Barcelona. A continuació, Ariadna Casas del Servei de Convivència e Interculturalitat d’Horta Guinardó i Alfredo Cohen d’El Parlante ens presentaren el vídeo de Barribook.

 

 

 

 

 

 

José Ramon Ubieto va conversar amb Kati Olga, José Antonio Duran, Núria Sedó i Marc Segarra sobre les seves invencions particulars. I, finalment, Tatiana Udina va convidar a Luïsa Casas, José Miguel Leo y Claudio Zulián a conversar sobre les claus que fomenten la creació i la invenció en els adolescents.

 

 

 

 

 

 

L’acte va ser clausurat per la segona tinent d’aclalde de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Ortiz, qui va desvetllar la sorpresa que esperava als assistents al final de l’acte: l’actuació en directe i en exclusiva per a aquesta ocasió del duo format per Marc Segarra i Claudia Serrats, que amb la seva guitarra i la seva bella veu, van tancar el XIII Fòrum d’Interxarxes.

Start typing and press Enter to search