Interxarxes rep el premi de ‘Bona Pràctica Social’ de l’Ajuntament de Barcelona

 In Notícies

El projecte Interxarxes ha estat premiat amb el guardó d’una ‘Bona Pràctica Social‘ per part de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona en la V Jornada de Reconeixement de Bones Pràctiques. El govern de la ciutat de Barcelona, a través de la segona tinent d’alcalde, Laia Ortiz, reconeix així la feina realitzada per l’equip d’Interxarxes durant els més de 10 anys de funcionament del programa.

Aquestes jornades estan dissenyades per tal de premiar a aquells projectes que ajuden a enfortir el teixit social i la dinàmica comunitària dels territoris de la ciutat i, també, aquelles pràctiques que tenen a veure amb l’apoderament de les persones a través de la força que generen els grups d’intervenció social.

DSC_7606 Foto: Àrea Drets Socials // Cedida

Start typing and press Enter to search