EL TREBALL EN XARXA: CONSTUCCIÓ COL·LECTIVA DE SABER

 In Notícies

Plenària Interxarxes

Divendres 25 de MARÇ de 9:30 a 14:00

Casal de Barri de la Vall d’Hebron Can Travi

El treball en xarxa és avui per avui alguna cosa més que treballar amb altres que participen d’un cas.  És, sobretot, mantenir el compromís amb la conversa continuada entre les professionals per millorar l’atenció a la infància, l’adolescència i les seves famílies.

Després de 22 anys de recorregut, hem fem molts avenços. Hem passat d’una necessitat de trobar-nos, a un desig de treballar conjuntament; del saber expert al saber produït posant l’accent en la novetat que el cas presenta, el que ens ha de permetre passar del cas complex al cas objecte d’investigació.

Les Plenàries Interxarxes s’havien convertit en un espai tant de formació com de trobada les professionals dels diferents equips. Durant el temps de la pandèmia, aquests llaços han quedat afectats i malgrat hem pogut trobar-nos telemàticament no volem perdre la ocasió d’actualitzar i dinamitzar aquests llaços. Volem oferir l’ocasió de parlar presencialment entre nosaltres, de conèixer-nos cara a cara, ja que moltes de nosaltres només ens hem vist a través d’una pantalla. També volem que aquesta sigui una bona ocasió per conèixer a les noves persones que s’han incorporat als diferents equips del Districte Horta Guinardó, i donar-los a conèixer el nostre programa Interxarxes.

Reserveu-vos també la data del 10 de juny per la propera Plenària i la del 11 de novembre pel XVI Fòrum Interxarxes.

Programa

9:30 -10:00 Benvinguda a càrrec de Susanna Prades, coordinadora d’Interxarxes i Presentació de la Guia d’orientació per a l’atenció de casos amb metodologia de treball en xarxa, a càrrec de Lidia Ramírez, adjunta a la coordinació.

10:00 -11:00 Conferència a càrrec de José Ramon Ubieto. “En què es diferencia el treball en xarxa de la coordinació?”

11:00 -11:30 Pausa cafè a càrrec de Martícofee, Fundació Privada Jovent, Projecte d’inserció social

11:30 -13:00 Tallers de treball de casos:

Cas 1. Què puc fer amb el meu germà? A càrrec de Lidia Fortet, psicopedagoga de l’EAP Horta-Guinardó

Cas 2. No voy a dejar que nos pisen. A càrrec de Laia Vilaginés, treballadora social i Marta Saenz de Pablo, educadora social de SSB Carmel

13 a 14:00 Conclusions

Start typing and press Enter to search