DIÀLEGS AMB LA FAMÍLIA

 In Notícies

DIÀLEGS AMB LA FAMÍLIA

Plenària Interxarxes

Divendres 29 de gener de 9.15 a 12.30

Us convidem a participar d’aquest espai de formació en el que comptarem amb la presència de la Berta Vall, Doctora en Psicologia Clínica, Professora associada de la Facultat de Psicologia (URL) i Investigadora de l’Associació Europea “Work with Perpetrators (WWP EN), que ens parlarà sobre el “Diàleg Obert: la importància de fomentar el diàleg amb la família i entre els professionals”.


Més informació Berta Vall

Perfil professional: https://www.researchgate.net/profile/Berta_Vall
Diálogo Abierto: Una Aproximación Narrativa a un caso de Terapia de Pareja con Malestar Conyugal
Revista de Psicoterapia 2019: http://ojs.revistadepsicoterapia.com/index.php/rdp/article/view/327


Participen: Anna Clarabuch (CSMIJ), Josep Fontdevila (SSB), Elena Carmona (EAIA) i Montse Taboada (EAIA) aportaran al debat els interrogants que els planteja la seva experiència de treball amb les famílies.

Format Virtual
Inscripcions a interxarxes@gmail.com
(DARRERES PLACES)

Start typing and press Enter to search