RECURSOS PER A FAMÍLIES (V): EDUCACIÓ

 In Notícies
  •  El Departament d’Educació ha començat el procés de repartiment de 22.000 dispositius amb connectivitat a aquells alumnes que no en disposen, per tal que puguin seguir el curs des de casa durant el tercer trimestre. A causa del confinament pel tancament de centres i davant del nou escenari lectiu, és prioritat del Departament garantir en l’alumnat dels centres educatius de més complexitat un seguit de mesures que facilitin les oportunitats d’aprenentatge.
  • El Departament d’Educació ha creat 615 nous entorns virtuals d’aprenentatge Moodle per als centres que no disposaven d’aquest servei, facilitant així que tots els centres puguin dur a terme la docència en línia. Per tant, ara tots els centres disposen d’un entorn virtual d’aprenentatge, en el marc del Pla d’acció “Centres Educatius en Línia”, que també inclou la formació i l’acompanyament necessaris per l’aprenentatge en línia aquest 3r trimestre.
  • El Departament d’Educació ofereix un espai web en el marc de la campanya #JoAprencACasa, amb l’objectiu que les famílies hi puguin trobar orientacions i propostes d’activitats d’aprenentatge per als fills i filles d’infantil, primària i secundària.
  •  La Xarxa de Biblioteques Públiques de la Diputació de Barcelona disposa d’un ampli catàleg de recursos en línia que inclou més d’un miler de títols per a públic infantil i juvenil. Hi trobareu, entre d’altres, contes, còmics, novel·la, clàssics adaptats, poesia o teatre però, també, revistes, pel·lícules i discos. Estan disponibles mitjançant el servei préstec digital al portal eBiblio.cat.

Start typing and press Enter to search